Notice (8): Undefined variable: url [APP/webroot/index.php, line 93]
Warning (2): Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/pxqu381770/domains/meritracing.nl/public_html/cake/libs/debugger.php:686) [APP/controllers/pages_controller.php, line 118]
Merit Racing - Disclaimer
Notice (8): Undefined index: header [APP/webroot/themes/merit/default.php, line 40]
Notice (8): Undefined variable: homeActive [APP/plugins/element/views/main_menu_merit/index.ctp, line 15]
contact us RSS


Disclaimer

Ten aanzien van het raadplegen en gebruik van deze website van Merit Racing te Dordrecht gelden de volgende voorwaarden:

De website is met zorg samengesteld. Desondanks kunnen we niet garanderen dat de informatie op deze website volledig, juist en actueel is. Aan deze website kunnen geen rechten worden ontleend. Merit Racing is niet aansprakelijk voor eventuele schade die de bezoeker van de website en/of derden lijden als gevolg van het gebruik van deze website en de op de website verstrekte informatie.

Auteursrechten en alle andere rechten met betrekking tot de inhoud (daaronder mede begrepen tekst, foto's, audio, geluid en software) behoren toe aan Merit Racing of haar toeleveranciers. Niets van deze website mag zonder schriftelijke en voorafgaande toestemming van Merit Racing worden gereproduceerd
of gebruikt, anders dan het downloaden en het bekijken daarvan op een enkele computer en/of het printen van een enkele hardcopy ten behoeve van persoonlijk, niet commercieel gebruik.

Op deze website en deze gebruiksvoorwaarden is Nederlands recht van toepassing.

Merit Racing
3316 GG
Dordrecht
T 0031 (0)6186508

Merit Racing is gevestigd in Dordrecht en ingeschreven in de Kamer van Koophandel onder nr. 23076781.
BTW nr. NL809317072B01